top of page

TG Alles Valt

Alles Valt brengt maatschappelijke problemen op een luchtige wijze ter sprake in rechtstreeks contact met het publiek en met elkaar. Door middel van ritmische teksten, beeldende metaforen en hier en daar een lied vertellen wij verhalen die ons aan het hart gaan.

 

Logo-01.png

Alles Valt bestaat uit Judith en Rick. Twee geëngageerde makers die de problemen van alledaags in hun beeldende verhalen willen vangen. De verhalen die zij vertellen zijn, ondanks de absurditeit belangrijk om te delen. Dit doen zij door middel van ritmische teksten, groteske rollen en zo nu en dan een lied

TG Alles valt Beeld.jpg

Alles Valt is ontstaan toen Judith en Rick de voorstelling Alles Valt maakten als opdracht voor een project op de Hogeschool van de Kunsten Utrecht. Deze voorstelling smaakte naar meer en is gespeeld op verschillende festivals. Inmiddels zijn zij twee afgestudeerde theatermakers en is Alles Valt een professioneel gezelschap.

 

Alles Valt

Twee mensen staan op het dak. Balancerend op de rand. De twee mensen vallen van het dak. Iedereen ziet ze vallen. 100 meter nog. Toeschouwers kijken naar de vallende mensen alsof dat niet hun problemen zijn. De vallende mensen vallen verder. Enkele seconde nog. Dan gebeurt er iets wat niemand aan zag komen…. 

 

Alles Valt is een ritmische- en muzikale theatervoorstelling over de huidige wereldproblematiek. Verpakt in een verhaal over twee vallende mensen laten zij het publiek nadenken over naderend onheil. Wordt er alleen maar naar gekeken of doet nog iemand iets? Gaan we nog door? Is de mens een metafoor? 

Zweeftijd

Je zit in een achtbaan. Ja echt. Je hele leven al. Je gaat mee in de loops. Je gaat mee met de schroeven Je draait mee in de kurkentrekker. Je roetsjt mee met de snelheid van het systeem waar je in zit. Je wilt harder en sneller omdat het leuk is. Omdat iedereen dat doet. Omdat je geen keus hebt, want ja, de achtbaan gaat gewoon door. Maar wat als je op een gegeven moment zo hard gaat dat je niet meer kan stoppen? ZWEEFTIJD is een ritmische- en muzikale theatervoorstelling voor iedereen die nu leeft. Over jou, over hen, over ons. In een verhaal die zich in een achtbaan plaatsvindt roetsjen we met de snelheid systeem mee en vragen we ons af of we dat eigenlijk wel zo leuk vinden.

bottom of page