Inspiratiebronnen

T.S. Eliot

Zijn teksten zijn een grote inspiratiebron voor mij. Het is wat zwartgallig, maar op een prachtige manier opgeschreven. Mijn favoriete gedicht is "The Hollow Men". 

De natuur

Voor mij is de natuur een heerlijke bron om materiaal uit te halen. Zowel het zijn in de natuur geeft mij veel inspiratie, maar ook klimaatverandering vind ik een belangrijk thematiek om in theater te verwerken. 

Mythologie

Ik vind de Griekse mythologie razend interessant. De verhalen verklaren waarom de dingen vandaag de dag zo zijn zoals ze zijn. Het zegt veel over het hedendaagse en ik vind het interessant om Griekse mythes te koppelen aan de hedendaagse maatschappij. 

De supermarkt

Mensen observeren in het dagelijks leven levert mij veel op. Dat kan al de manier hoe iemand loopt zijn, wat diegene draagt, een handeling die ongebruikelijk is. Door dit uit de context te halen en naar het theater te verplaatsen levert dat een nieuwe kijk op in het handelen van ons als mensen.  

Mankementen van de mens

Wij vinden ons als mensheid vaak superieur, maar toch zitten er heel veel foutjes in ons systeem en zijn we eigenlijk niet zo leuk en goed als wat we soms denken. Deze thematieken probeer ik te verwerken in mijn voorstellingen. Hierbij bedoel ik thema's als hypocrisie, miscommunicatie, het altijd onverzadigd zijn, egoïsme etc. 

© 2019  

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now