top of page

Over mij

In 2019 ben ik afgestudeerd als theatermaker en theaterdocent aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Door middel van metaforen en abstracte beelden vertel ik verhalen en neem ik het publiek mee in mijn gedachtegangen.

 

 

 

 

Als theatermaker heb ik een liefde voor verteltheater. Door transparant in rollen duiken en er weer uit kunnen stappen laat je veel aan de verbeelding aan de kijker over.

IMG_1268.jpg
Foto site bam.jpg

Als docerend theatermaker vind ik het proces net zo belangrijk als het eindproduct. Tijdens het proces probeer spelkwaliteiten van de spelers te ontwikkelen en een bewustzijn in hun spel op te roepen. Hierbij is spelen in het 'hier en nu' en spelplezier erg belangrijk. 

Naast het theatermaken ben ik werkzaam als (freelance) acteur en (toneel)schrijver. Als acteur ben ik werkzaam in (educatieve) theatervoorstellingen en daarnaast acteer ik ook in reclame's en video's. Als schrijver stel ik maatschappelijke thema's aan de kaak en vind ik het belangrijk om de absurditeit van ons bestaan hoorbaar te maken.

Mijn theatervoorstellingen gaan over maatschappelijke thema’s die ik belangrijk vind. Daarnaast ben ik gefascineerd door mensen en dan met name over de “fouten” die in ons zitten. Hiermee bedoel ik thema’s zoals miscommunicatie, altijd onverzadigd zijn, hypocrisie, egoïsme etc.

IMG_8382.jpg
bottom of page