top of page

Schrijver

Biografie

Ik ben in 2019 afgestudeerd aan de opleiding Theatre & Education aan de HKU. Gedurende mijn studie heb ik mijn liefde voor taal ontwikkeld. Dat deed ik door stukken te schrijven voor mijn theatergroepen.  Ik heb verschillende stukken voor Alles Valt (Alles Valt, Zweeftijd & Woordbeeld) en Liever iets Anders (En dan is het bier ook nog eens op & Niets dan goeds) geschreven. Daarnaast schrijf ik ook toneelteksten voor (amateur)groepen waarmee ik werk. 

RickSnelderwaard_LR_53946.jpg
Voorkant boekie.jpg

Stijl

De afgelopen jaren heb ik mij kunnen ontwikkelen als maker. Ik ben een schrijver die vanuit de ritme en muzikaliteit van de taal werkt. Daarnaast houd ik ervan om hedendaagse thema's samen te voegen met oude verhalen. Denk hierbij aan de (Griekse) mythologie. Ook zal er altijd een vleugje absurdisme in mijn teksten te vinden zijn.

Boek

In April 2021 is mijn eerste boek 'Waar ik ook heen ga, ik kom eraan' uitgegeven. Het boek is een bundel van korte verhalen en gedichten over de ongerijmdheid van het leven en de zinloosheid van het bestaan. Natuurlijk zal er ook een hoopvolle knipoog in te ontdekken zijn. 

Boek bestellen? 

Klik hier om een mailtje te sturen met een bestelling.

bottom of page