Portfolio

Ik werk graag met verschillende doelgroepen. Voorstellingen worden gemaakt vanuit een specifiek thema of juist vanuit een bestaand verhaal. Er zijn veel mogelijkheden om een voorstelling te maken. Ik vind het belangrijk dat spelers zelf hun eigen materiaal creëren en dat dit wordt gestimuleerd binnen het maakproces.

 

 

De speler moet zich verbonden voelen met het materiaal. Daarnaast train ik tijdens het maakproces verschillende spelvaardigheden bij de speler. Het proces moet net zo belangrijk zijn als het eindproduct. 

Als niets

Publius Ovidius Naso. Schrijver van het boek "Metamorphosen." Het grote thema was "Alles veranderd, niks vergaat," maar is dat wel echt zo? Zijn er niet dingen die wel echt vergaan? Laat je meenemen in de prachtige verhalen van Ovidius en in onze gedachtekronkels. 

Keihard

ontspannen

Is iedereen verzuurd door de vuurzuurtjes van Prometheus? (Of gaan we juist heel lekker?)

Toen Prometheus vanaf zijn berg naar beneden keek en de mens zo zag aanmodderen, kon hij het niet laten hen zijn vuur te brengen. De mens vergat waar dat vurigs vandaan kwam en leeft er nu op los. Meer, meer, meer, wil de mens. Tot de mens niet meer verder kan.  Degene die niet verzuurd zijn, hebben niet genoeg hun best gedaan.

Maar worden we daar gelukkiger van? Een voorstelling over het continu streven naar meer.  Prometheus weet dat het anders had gekund. 

If only men would have used his fire well… 

We verwachten dat

je huilt in scene 3

Stop met lezen als u nooit verwachtingen heeft.
We willen uw tijd niet verdoen.

We willen dat u geniet!.

Het wordt een avond om nooit meer te vergeten.

Genegenheid, acrobatiek en een heftige dood aan het begin van de voorstelling.
Kortom, een must see voor alle theaterliefhebbers en de mensen die wat minder van theater houden.

© 2019  

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now