top of page

Portfolio

Als theatermaker werk graag met verschillende doelgroepen. Voorstellingen worden gemaakt vanuit een specifiek thema of juist vanuit een bestaand verhaal. Er zijn veel mogelijkheden om een voorstelling te maken. Ik vind het belangrijk dat spelers zelf hun eigen materiaal creëren en dat dit wordt gestimuleerd binnen het maakproces.

 

 

Als acteur ben ik zowel werkzaam in het theater als voor de camera. Onder andere met mijn theatergroepen Alles Valt en Liever iets Anders staan we in het theater en op verschillende festivals. Daarnaast speel ik educatieve voorstellingen in musea en op scholen. Verder acteer ik in reclame's en video's

We verwachten dat je huilt in Scene 3 -
IMG_8245.jpg
IMG_8257.jpg

Regies

Als niets

Publius Ovidius Naso. Schrijver van het boek "Metamorphosen." Het grote thema was "Alles veranderd, niks vergaat," maar is dat wel echt zo? Zijn er niet dingen die wel echt vergaan? Laat je meenemen in de prachtige verhalen van Ovidius en in onze gedachtekronkels. 

Keihard

ontspannen

Is iedereen verzuurd door de vuurzuurtjes van Prometheus? (Of gaan we juist heel lekker?)

Toen Prometheus vanaf zijn berg naar beneden keek en de mens zo zag aanmodderen, kon hij het niet laten hen zijn vuur te brengen. De mens vergat waar dat vurigs vandaan kwam en leeft er nu op los. Meer, meer, meer, wil de mens. Tot de mens niet meer verder kan.  Degene die niet verzuurd zijn, hebben niet genoeg hun best gedaan.

Maar worden we daar gelukkiger van? Een voorstelling over het continu streven naar meer.  Prometheus weet dat het anders had gekund. 

If only men would have used his fire well… 

We verwachten dat

je huilt in scene 3

Stop met lezen als u nooit verwachtingen heeft.
We willen uw tijd niet verdoen.

We willen dat u geniet!.

Het wordt een avond om nooit meer te vergeten.

Genegenheid, acrobatiek en een heftige dood aan het begin van de voorstelling.
Kortom, een must see voor alle theaterliefhebbers en de mensen die wat minder van theater houden.

bottom of page